Inspiration!

    
 
 
 
Åh jag vill så sjukt gärna ta navelpiercing! Men mamma säger att ja inte kan för att det kan bli en massa infektione och sånt, så jag får vänta tills jag blir fjorton! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller vad säger ni?! :D Men det finns sjukt snygga navelpiercingar, och sånt. Men har någon av er läsare navelpiercing? Och är den jobbig att ta hand om och sånt i början? 
 
 

Kommentarer:

1 E L I N F E L I C I A S:

skriven

den andra piercingen var jättefin!

Svar: Ja eller hur!! :)
Elin Andersson

2 Julia Andersson Photo:

skriven

Jag tog hål i naveln när jag var 15 (snart 5 år sedan, ojoj!) och jag har aldrig haft några stora problem med mitt hål och jag kan säga dig att allt kommer gå bra, så länge du följer skötselråden du får!

Jag fick först en bakteriedödande vätska som jag skulle droppa på min piercing morgon och kväll (Även mitt på dagen under de första veckorna).
Sedan får man inte heller: Röra hålet/smycket, bada i klorin (ex: pool) eller sola solarium (säkert nått mer som jag glömt).

Så följer du skötselråd, använder rätt typ av smycken så kommer de bara gå finfint, men jag håller emd din mamma, vänta, helst tills du är 15, de är rekomenderad ålder för att ta hål i naveln, men 14 går nog lika bra det med ^^

Kram!

3 emelie:

skriven

Jag har navel piercing fast den är infekterad..
Jag tror du följer mig på instgram (eemeliel)
Jag följer dig :)

Kommentera här: